Futboldetaula.cat

Playoff ’23 Circuit Català de futbol de taula

Tal i com s’ha anunciat en diverses ocasions el 30 de Juliol es realitzarà el playoff final de la temporada 2022-23 del circuit català després dels 5 tornejos de la temporada regular. Per inscriure’t clica aquí!

Aquest torneig no serà una competició normal i corrent i constarà de diverses activitats.

  • Playoffs d’honor i de plata.
  • Torneig de penalties
  • Pica-pica i celebració final de la temporada

Per participar a algun dels playoffs cal estar entre els setze primers jugadors a la classificació final del Circuit Català d’aquesta temporada. En cas de que algun dels jugadors de les posicions de la 1 a la 16 no pugui/vulgui participar s’agafarà el següent jugador de la classificació (primer el 17, després 18…etc).


Els playoffs seran tornejos de vuit jugadors a eliminatòria directa. Tots els jugadors jugaran tres partits, ja que els eliminats s’enfrontaran entre si per decidir les posicions finals. És a dir, començarà el torneig amb quarts de final en els quals quatre jugadors aniran a semifinals i després els dos guanyadors a la final. Els 4 jugadors que hagin perdut faran unes semifinals per determinar les posicions 5-8 i els dos eliminats d’aquí el mateix per les posicions 7-8. El playoff de plata (9-16) es farà de la mateix manera.


A l’haver-hi dos playoffs (honor i plata) els arbitratges es faran creuats fent que ambdues competicions durin un total de sis rondes. Hi haurà trofeus pels guanyadors de cada categoria, però no n’hi haurà pels sotscampions.

Els emparellaments del playoff d’honor suposant que vinguin tots els classificats són els següents:

Els emparellaments del playoff de plata suposant que vinguin tots els classificats són els següents:

Es farà un torneig de penalties per eliminatòria directa entre 16 jugadors. Per tal de determinar quins seran aquests 16 jugadors, es farà una prova de xut de 10 penalties amb barreres. Els 16 jugadors amb major puntuació participaran a la fase final, que començarà amb uns vuitens de final. Els emparellaments es faran per sorteig pur.

Per a tots aquells jugadors que no estiguin classificats pels playoffs hi haurà taules per poder jugar entre ells. Ningú es quedarà sense jugar!

També es compraran begudes i piscolabis variats per tal de fer comunitat un cop acabades les activitats del playoffs i penalties.

Samarreta commemorativa

Finalment, i fora de les activitats pures del joc en si, s’han dissenyat samarretes commemoratives de la temporada que tindran un preu de 10€ i que caldrà demanar durant el procés d’inscripció del torneig, especificant la talla que es necessita.

Recorda que cal inscriure’s en el següent enllaç per a poder participar.

Translate »