Futboldetaula.cat

Satellite FISTF mataro 2023

Andrea Ciccarelli i Martí Rosa campions del segon torneig de Les Santes de Mataró

Andrea Ciccarelli i Martí Rosa es van proclamar campions del segon torneig de Les Santes de Mataró, enguany puntuable pel circuit internacional de la FISTF en la categoria de campionat Satellite. L’italià del Napoli Fighters va guanyar amb solvència la competició OPEN després de vèncer a la final al jugador francès del CFT Puylaurens, Serge Leroy, a la final. D’altra banda, el mataroní de l’As. Iluro Futbol Taula va derrotar a la final al seu company d’equip Julià Rosa.

El campionat disputat el diumenge 16 de juliol formava part de les activitats de Les Santes Esportives de Mataró i va comptar amb un total de 34 participants de tres països diferents. Es tracta de la segona edició d’un campionat que el 2022 es va jugar també a Mataró al local de la Colla Castellera dels Capgrossos.

Competició de menors de 16 anys

En la categoria de menors de setze anys van ser sis els jugadors que en van prendre part. Destacar-ne el debut de dos jugadors que participaven per primera vegada en una competició internacional: Joan Acuña, del Barcelona Futbol Taula, i Cesc Vidal de l’As. Iluro Futbol Taula. Després d’una primera fase amb dos grups de tres jugadors, les semifinals van enfrontar a Joan Acuña (BCN) amb Martí Rosa (ILU) i a Julià Rosa (ILU) amb Owen Màrquez (ILU). Els dos mataronins acabarien jugant la final que es va endur el vigent sots-campió del món en la categoria de menors de dotze anys, Martí Rosa.

Competició OPEN

Quant a la competició open, va comptar amb 26 participants repartits en una primera fase de set grups seguida de les rondes eliminatòries pel títol i per la Silver cup (eliminats en primera fase). Pel que fa a la Silver Cup, el guanyador va ser el jugador del Barcelona, José Luís Márquez que va derrotar a la final al seu company d’equip Guillem Balaguer. Quant al play-off pel títol, les semifinals van enfrontar, per una banda als dos jugadors francesos del CFT Puylaurens, Serge Leroy i David Leroy, i per l’altre al que es proclamaria campió, Andrea Ciccarelli, amb el jugador del Tiburones de Màlaga, Ferran Coll.

Semifinal OPEN entre Ferran Coll i Andrea Ciccarelli

Podeu consultar diverses cròniques del campionat elaborades per mitjans locals com el Capgròs (premsa escrita) [noticia] o com Mataró televisió [enllaç]. També trobareu els resultats complerts al següent [enllaç].

Translate »