Futboldetaula.cat

Play off circuit catala 2023

Resultats dels playoffs del Circuit Català 2022-2023

La primera temporada del circuit català de fútbol de taula va concloure el diumenge 30 de juliol a Montornès amb els playoffs finals. Fou una jornada de celebració on va regnar el bon ambient i el gran nivell de joc. Felicitar a tots els participants ja que s’està notant clarament l’augment del nivell tècnic i competitiu de tots els jugadors fent que la competició sigui cada cop més renyida.

Els resultats detallats de cada categoria els podeu trobar en el següent enllaç: aquí resultats

Playoff d’honor

Vicenç Prats fou el campió d’honor en una final disputada contra Ferran Coll amb resultat de 3-0 pel primer. Adjuntem tots els resultats on es pot veure que la igualtat és cada cop més alta entre els jugadors.

Es varen realitzar tots els enfronaments de cada eliminatòria amb la qual cosa els jugadors que perdien també definien la posició final del torneig quedant la classificació tal i com mostrem a continuació.

Classificació final:
 1. Vicenç Prats
 2. Ferran Coll
 3. José Luis Márquez
 4. Ricard Carles
 5. Martí Rosa
 6. Paco Ucha
 7. Toni Rosa
 8. Ferran Borbones

Playoff de plata

Ivan Acuña fou el campió de plata en una final disputada contra Albert Carles que va acabar amb resultat de 1-1 i que es va haver de decidir a la tanda de penaltis sent favorable al jugador gironí.

Es varen realitzar tots els enfronaments de cada eliminatòria amb la qual cosa els jugadors que perdien també definien la posició final del torneig quedant la classificació tal i com mostrem a continuació.

Classificació final:
 1. Ivan Acuña
 2. Albert Carles
 3. Guillem Balaguer
 4. Oriol Quer
 5. Joan Flores
 6. Xavier Masó
 7. Toni Hernández
 8. Sergi Ribé (no presentat)

Playoff de bronze

Pels quatre jugadors que no s’havien classificat per cap dels dos playoffs es va realitzar una petita competició de bronze en format de lliga entre ells que va guanyar Julià Rosa de manera convincent guanyant tots els partits.

Classificació final:
 1. Julià Rosa
 2. Owen Márquez
 3. Guillem Alsina
 4. Arç Barnola

Torneig de penaltis

Finalment es va realitzar un torneig de penaltis on van participar 16 jugadors en eliminatòria directa. El guanyador en aquest cas fou José Luis Márquez en una final disputada contra Ferran Borbones amb resultat final de 3-0. Aquest torneig fou un èxit i es va veure que agradava força als participants ja que iguala la diferència tècnica que pugui haver-hi entre els competidors.

Classificació final:

1 – José Luis Márquez
2 – Ferran Borbones
3 – 4
Ferran Coll
Martí Rosa
5 – 8
Oriol Quer
Vicenç Prats
Toni Rosa
Toni Hernández
9 – 16
Joan Flores
Owen Márquez
Guillem Balaguer
Xavier Masó
Arç Barnola
Ivan Acuña
Julià Rosa
Paco Ucha

El dia va acabar amb l’entrega de trofeus pels guanyadors i diplomes per a tots els participants. Finalment es va fer un petit piscolabis de clausura de la primera temporada.

Us esperem el proper diumenge 1 d’octubre al primer torneig de la temporada 23/24 a Montornès del Vallès!

Translate »