Futboldetaula.cat

international open Valencia 2023

Flores guanya a l’ IO de Valencia

Flores guanya a Valencia. El jugador del Regio Emilia repeteix victòria a l’Internacional Open FISTF de Valencia. El torneig organitzat pel club valencià del Turia 1981, s’ha disputat els dies 1 i 2 d’abril de 2023. Ha comptat amb la participació de dotze equips de club i més d’una cinquantena de jugadors: quaranta dos en categoria OPEN, quinze en categoria de Veterans, tres en la categoria femenina, cinc en menors de 20 anys i cinc en menors de 12 anys.

En la categoria OPEN, el murcià Carlos Flores ha repetit la victòria de l’edició 2022, aquesta vegada derrotant a la final al malagueny David González. En la categoria de veterans, el malagueny Antonio Montaño ha estat el guanyador després de derrotar a la final al murcià Juan Carlos Granados. En el quadre femení s’ha imposat la portuguesa Carolina Villarigues en una lligueta per davant de Paula Maireles y Stefka Pirova. En els menors de 20 anys, la victòria ha estat per Rubén Benita, de Valencia, per davant de Jesús Maireles. Finalment, i en la categoria de menors de 16 anys, el guanyador ha estat Álex Iliev de valencia per davant del mataroní Martí Rosa.

El diumenge es va disputar la competició per equips de club on la victòria se la van endur els Tuburones FM de màlaga derrotant a la final al Real Murcia. Els semifinalistes van ser el Mallorca Águilas y el Turia 1981. Destacar que en aquesta competició per equips hi van prendre part tant el Barcelona Futbol Taula que va presentar un equip A i un equip B, com l’AS. Iluro Futbol Taula.

Podeu trobar més informació sobre la competició a la web de la Federació Internacional (FISTF) i a la web de l’Associació Espanyola (AEFM).